FAQ

Waarom heb ik als bedrijf een logo nodig?

Een goed logo design is onmisbaar voor elke professionele organisatie. Het laat namelijk in één oogopslag zien wie je bent als bedrijf en waar je voor staat. Bovendien geeft een professioneel logo je klanten het vertrouwen om zaken met je te doen.

Wat is de definitie van een goed logo?

Voor ons is een logo geslaagd als het de essentie raakt. Het logo laat in 1 oogopslag waar uw bedrijf voor staat. Dit doen wij door het ontwerp steeds verder te versimpelen tot het niet meer kan. Wat er na dit proces overblijft moet dus wel krachtig en tijdloos zijn. 

Wat is het voordeel van een op maat gemaakt logo?

Voor elk professioneel bedrijf dat zich wil onderscheiden is een eigen unieke uitstraling van essentieel belang. Dit is dus ook de reden waarom een professioneel logo onmisbaar is. In tegenstelling tot standaard template logo’s, waarin een logo vaak een random plaatjes is, sluit een op maat gemaakt logo volledig aan bij uw bedrijfsvisie en komen de kernwaardes van uw bedrijf prachtig tot zijn recht.

Kan ik mijn huidige logo laten vernieuwen in plaats van opnieuw laten ontwerpen?

U kunt naast logo design ook kiezen voor het laten restylen van uw logo. Veel logo’s zijn in de basis nog prima maar kunnen wel weer een likje verf gebruiken. Voor het restyle proces gaan wij uit van uw bestaande logo. Stap voor stap brengen wij verbeteringen aan en nemen u mee in het designproces. Resultaat: Een fris nieuw logo dat weer jaren mee kan.

Hoe gaat het ontwerpen van het logo in zijn werk?

Hiervoor hebben wij een succesvol proces ontwikkeld waarin wij in 4 heldere stappen terug gaan naar de kern van uw bedrijf. 

Maken jullie ook meerdere logo designs waar ik uit kan kiezen?

Wij vinden het belangrijk dat u als bedrijf een logo kan kiezen dat naadloos bij u past. Veel andere logo aanbieders presenteren 1 logo-voorstel dat goed zou moeten zijn. Wij geloven niet in deze aanpak. Wij vinden het belangrijk dat u zelf moet kunnen kiezen voor een logo waar u oprecht blij van wordt. 

Wat hebben jullie van mij nodig om te kunnen starten met het logo design?

Tijdens een kennismaking gaan wij op zoek naar de kern van uw bedrijf. Wij stellen de juiste vragen en luisteren goed naar uw verhaal. Met de informatie die voort komt  uit deze eerste workshop stellen wij een briefing op met daarin alle eisen en specifieke wensen. Met deze essentiële informatie gaan wij van start.

Wat leveren jullie precies op als het logo helemaal klaar is voor gebruik?

Een professioneel logo moet te bruikbaar zijn voor de meest uiteenlopende toepassingen Om tegemoet te komen aan alle eisen, die u tegen gaat komen bij uw leveranciers, krijgt u van ons een logo pakket. Hiermee krijgt u de meest uiteenlopende logo versies die je maar kan bedenken. Denk hierbij aan .jpg, .png of .ai Verder bevat het pakket ook verschillende groottes en kleur varianten van het logo.

Waar kan ik mijn nieuwe company logo allemaal voor gebruiken?

Het definitieve logo wordt opgeleverd als digitaal lijnmodel (.ai of .eps). Hierdoor is het logo oneindig te vergroten en te verkleinen zonder dat het onscherp wordt. Het logo is bovendien toepasbaar op werkelijk alles wat je je maar kan bedenken. Denk bijvoorbeeld aan billboards, promotiemateriaal en advertenties. Maar ook pennen, t-shirts of op de homepage van uw website. 

contact