Alles-in-één website


alles-in-een website

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Met de alles-in-een website realiseren wij jouw website van begin tot eind. Het enige wat je hoeft te doen is het kiezen van een cool design en wij regelen de rest.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Stap 1

Ontwerp & Styling


Na een korte inventarisatie beginnen wij direct met het maken van de designs. Resultaat: Drie website designs waar je uit kan kiezen. Het ontwerp dat het beste bij je past en het meest aanspreekt wordt verder uitgewerkt.

Stap 2

Bouw & Implementatie


In deze fase wordt het design omgezet naar een technisch werkende website. Hierdoor komt het ontwerp letterlijk tot leven. Tijdens dit proces zorgen wij ervoor dat je via een online omgeving kan zien hoe de website door ons wordt gevuld.

Stap 3

Vullen met tekst & beeld


Deep maakt websites die compleet af zijn. Content is daarbij essentieel. Wij plaatsen jouw teksten en kiezen de beelden die daar goed bij passen. Met als resultaat: een website die klopt en vooral goed in elkaar zit.

Stap 4

Online zetten


Als de website helemaal compleet is, wordt hij online geplaatst. Deze ‘live-gang’ is een proces op zich. Denk bijvoorbeeld aan hosting, verhuizingen en het testen op diverse platformen. Deep zorgt ervoor dat dit proces soepel verloopt.

Deze klanten gingen je voor


Wil jij ook snel online met een professionele website?


Vul onderstaand formulier in dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op.