Print design

Tijdloos en effectief

Met print design blijft de boodschap die je wilt over brengen met je bedrijf langer hangen. Denk hierbij aan een visitekaartjes, folders of bedrijfsbrochures die men namelijk kan bewaren en op elk moment en in elke omgeving nog eens rustig kan bekijken.

Neem contact met ons op

Terug naar de kern

Print design in vier heldere stappen

logo design | de diepte in
Stap 1
De diepte in

Tijdens een workshop gaan wij ten eerste op zoek naar de kern van jouw bedrijf. Vandaar dat wij alleen de juiste vragen stellen en bovendien goed luisteren naar jouw verhaal.


Stap 2
Ideeën spuien

In deze creatieve fase zetten wij in de eerste plaats onze print design ideeën op papier. Hieruit volgt dat de beste lay-outs verder uitgewerkt worden op de computer.


Stap 3
Vormgeven

In deze fase krijgen onze lay-outs letterlijk ‘vorm’. Dat betekent dat wij jouw brochure net zo lang te verfijnen tot ze perfect zijn. De 3 beste hiervan worden gepresenteerd.


Stap 4
Perfectioneren

Het gekozen print design wordt verder uitgewerkt. Ten slotte leveren wij de digitale bestanden aan bij de drukker en begeleiden wij dit proces.

Cases

Met print design heb je iets moois in handen

print design | kuehne+nagel | folder inzet

Kuehne+Nagel

Wij verzorgen bovendien de interne communicatie voor Kuehne+Nagel in Nederland. Een internationaal bedrijf met intussen meer dan 60.000 werknemers wereldwijd waarvan 2500 werkzaam in Nederland.

Bewaren

print design | bnp paribas | brochure inzet

BNP Paribas Real Estate

Deep verzorgt ten eerste de print- en digitale uitingen voor BNP Paribas Real Estate in Amsterdam. Binnen de huisstijlregels van BNP voorzien wij pitch-brochures IM’s evenals digitale presentaties steeds weer van een verrassende creatieve uitstraling.

Bewaren

Rode Kruis Amsterdam

Neem nou Het Rode Kruis Amsterdam. Ter illustratie al meer dan 10 jaar één van onze vaste klanten. Designs lopen uiteen van folders, jaarverslagen evenals uitnodingen voor evenementen en nog veel meer. Tot slot het design van de Amsterdamse tram: De Red Crosser®

Bewaren

Contact

Wil je meer weten over print design ? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!