Web design

Een eerste indruk maar je maar één keer

Een website is letterlijk het gezicht van jouw bedrijf en daarom super belangrijk. Het is immers de eerste plek op internet waar je klanten naar toe gaan om te zien met wie ze in zee gaan. De eerste indruk daarbij moet dus goed zijn. Kortom. Een professioneel web design geeft vertrouwen in jouw bedrijf en producten en diensten.

Neem contact met ons op

Hoe wij werken

Een complete website in 4 heldere stappen

logo design | de diepte in
Stap 1
Ontwerp & styling

Na een korte inventarisatie beginnen wij direct met het maken van de designs. Hieruit volgen drie website designs waar je uit kan kiezen. Intussen wordt ontwerp dat het beste bij je past en het meest aanspreekt verder uitgewerkt.


Stap 2
Bouw & implementatie

In deze fase wordt het design omgezet naar een technisch werkende website. Hierdoor komt het ontwerp letterlijk tot leven. Tijdens dit proces zorgen wij er echter voor dat je via een online omgeving kan zien hoe de website door ons wordt gevuld.


Stap 3
Vullen met tekst en beeld

Deep maakt websites die compleet af zijn. Content is daarbij essentieel. Wij plaatsen jouw teksten en kiezen bovendien de beelden die daar goed bij passen. Al met al een website die klopt en daarnaast goed in elkaar zit.


Stap 4
Online zetten

Indien het web design helemaal compleet is wordt het online geplaatst. Deze ‘live-gang’ is een proces op zich. Neem nou bijvoorbeeld hosting, verhuizingen en het testen op diverse platformen. Deep zorgt ervoor dat dit In één woord soepel verloopt.

Cases

Web design voorbeelden met impact

Essence speakers

Een exclusieve leverancier van elektrostatische luidsprekers. Rust, eenvoud  geven het web design bovendien een rustige uitstraling die mooi past bij een speaker waarbij de essentie van puur geluid centraal staat.

Bewaren

Avaxa Debt Advisors

Een prachtig bedrijf dat zich ten eerste richt op alle facetten van debt advisory. Avaxa richt zich onder andere op corporates, familiebedrijven en Private Equity. Het web design heeft daarom een strakke doch zakelijke uitstraling.

Bewaren

Powerhouse Company

Deze jonge coachingpraktijk richt zich ten eerste op persoonlijke ontwikkeling. Het web design is volledig gericht op bloggen en het delen van berichten. Bovendien heeft het design een positieve en toegankelijke uitstraling.

Bewaren

Contact

Wil je meer weten over web design ? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!