2CureX

Rebranding

Deep heeft de re-branding verzorgd voor 2cureX. Dit Deense bedrijf zet zich in sinds 2006 om kankerbehandelingen te verbeteren met nieuwe technologieën en voorspelt behandelingseffectiviteit voor individuele patiënten.

Over 2CureX

Een gepassioneerd en ervaren team van professionals bij 2cureX zet zich in om nieuwe medische technologieën op de markt te brengen en de behandeling van kankerpatiënten te verbeteren. Sinds de oprichting in 2006 in Kopenhagen streeft het bedrijf naar het optimaliseren van de behandeleffectiviteit voor individuele patiënten. In 2021 heeft 2CureX de eerste IndiTreat® IVD-test gelanceerd, het resultaat van jarenlang onderzoek.

Het concept

Het doel was een identiteit te creëren met een professionele en toegankelijke uitstraling zonder té technisch over te komen. De basis van het design bestaat uit een fris en modern kleurenpalet met groene, blauwe en paarse tinten. Deze kleuren weerspiegelen een medische sfeer zonder kil of technisch over te komen. Daarnaast is er gekozen voor een heerlijk strakke en vooral tijdloze typogafie. Dit zorgt voor heldere en leesbare teksten en maken de kopregels krachtig om het geheel een tijdloze en professionele uitstraling te geven die zich onderscheidt in de branche.