Diensten

Content Marketing

Heb jij moeite om regelmatig contact te houden met je klanten, en zou je wel wat meer tijd willen hebben om te ondernemen? Ik kan je helpen met content marketing. Met maandelijks één uurtje contact help ik je top of mind te blijven bij je klanten.

Blijf top of mind

De strijd om (online) zichtbaarheid wordt steeds heviger. Bedrijven die zichtbaar zijn voor hun klanten krijgen meer loyaliteit, meer herhalingsaankopen en meer aanbevelingen. Lukt het jou om voldoende zichtbaar te blijven? Heb jij voldoende tijd of middelen om bovenaan de agenda van je klanten te blijven staan en daarmee top of mind te blijven? Zo niet, dan kan ik je helpen.

Elke maand kan ik de juiste content voor je verzorgen. Denk hierbij aan artikelen, een nieuwsbrief of LinkedIn posts. Ik verzorg het complete pakket zodat je er zeker van kan zijn dat je elke maand gezien en gehoord wordt. Interessant? Neem hier contact op zodat we samen deze strijd gaan winnen.

Hoe het werkt

Stel je voor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over het maken van content. Stel je voor wat je zou kunnen doen met de extra tijd! Ik neem u deze taak graag uit handen.


Voordat we echter beginnen, zal ik eerst moeten weten WIE je bent als organisatie. Dit omvat een korte blik op uw Waarom?, Hoe? en Wat? volgens de Golden Circle van Simon Sinek. Dit vertalen we in strategisch advies, een blik op je merkidentiteit en een contentplan, inclusief welke formats het beste bij je boodschap passen.

De creatie van de uiteindelijke content is ook eenvoudig. Maandelijks werken we samen zo’n 45 minuten aan de boodschap voor die maand. Alle input is hierbij welkom. En dan is je werk gedaan! Ik verzorg de teksten, newsletter en social posts etc. en stuur het naar jou voor goedkeuring/correctie, en dat is het.

Neem hier contact op voor meer details. Ik kijk uit naar onze samenwerking.

Meer weten over Content Marketing?

Neem direct contact met mij op.