De Huidfactor

Rebranding

De Huidfactor is een sfeervolle professionele huidtherapiepraktijk in Elst. De praktijk is gespecialiseerd in huidtherapeutische zorg in verschillende huidaandoeningen. De Huidfactor werkt uitsluitend met gecertificeerde behandelaars om de kwaliteit van de behandelingen te waarborgen.

 

Waarom heeft De Huidfactor ons benaderd?

Na vele succesvolle jaren in de huidverzorgingspraktijk, voornamelijk met klanten uit haar eigen netwerk, besloot Jessica van Delzen van De Huidfactor dat het tijd was voor de volgende stap. Ze wilde een nieuwe professionele website, die niet alleen aantrekkelijk is qua design, maar vooral beter vindbaar zou zijn voor haar doelgroep online. Haar belangrijkste doel was om meer online aanvragen te genereren en daarmee haar omzet te verhogen.

 

Onze aanpak

Een succesvolle website begint met een doordachte structuur en duidelijke navigatie. We beginnen met een ‘Keyword scan’ om de online zoekwoorden van de doelgroep te begrijpen en creëren op basis daarvan de menu- en paginaindeling. Na het vaststellen van de basisstructuur bezoeken we de praktijk, zoals bij De Huidfactor. Tijdens de rondleiding absorberen we de sfeer en halen inspiratie op, wat cruciaal is voor het ontwerpen van passende en sterke designs die de identiteit van de praktijk weerspiegelen.

Het resultaat

De Huidfactor heeft nu een professionele website die niet alleen nieuwe bezoekers aantrekt, maar ook resulteert in verse online boekingen. Ons webdesign legt de nadruk op ‘warmte, zorg en toewijding’, wat precies de kenmerken zijn die Jessica’s praktijk zo uniek maken. De website bevat designelementen zoals rustige natuurtinten, gedetailleerde fotografie en sierlijke lettertypen om de doelgroep het vertrouwen te geven om een op maat gemaakte huidbehandeling te boeken voor optimale resultaten.