P3rsist

Brand Identity

P3rsist creëert duurzame waardeketens voor bedrijven die niet alleen succesvol zijn, maar ook een positieve impact hebben op mens en planeet. De naam, P3rsist, weerspiegelt de vastberadenheid om bedrijven te begeleiden en te laten floreren. Zelfs tijdens uitdagende omstandigheden zoals turbilentie, onzekerheid en complexiteit

Vruchtbare samenwerking

Enkele jaren geleden hebben we heel fijn samen gewerkt met Harm en Maliyabo bij de ontwikkeling van de brand identity voor Anatrans. Deze vruchtbare samenwerking maakte de keuze voor ons als partner voor het creëren van een nieuwe brand identity voor P3rsist vanzelfsprekend.

Bovendien delen we een gedeelde passie voor rust, eenvoud en harmonie. Onze creatieve inspanningen hebben geresulteerd in een identiteit die niet alleen de kernwaarden van P3rsist weerspiegelt, maar ook de verfijning en unieke identiteit van het merk naar voren brengt.

Onze aanpak

Om een sterk merk te bouwen, zijn we terug gegaan naar de basis van P3rsist. Essentieel in het proces is het stellen van de juiste vragen. Wat drijft P3rsist? Waarom doet P3rsist wat het doet? En wat wil P3rsist bereiken? De antwoorden op deze vragen vormen de bouwstenen van de merkwaarden. Deze waarden gebruiken we om het nieuwe merk te creëren, zodat de doelgroep zich erin kan herkennen.

Een groen resultaat

Bij P3rsist draait alles om duurzaamheid. De ‘3’ in de naam symboliseert de 3 p’s: Profit with Impact for People and Planet. Bovendien hebben we een beeldmerk gecreëerd dat niet alleen de verbinding tussen bedrijven weerspiegelt, maar ook de duurzame waardeketens die P3rsist tot stand brengt.

Ook in de huisstijl staat duurzaamheid centraal. We hebben bewust gekozen voor een rustig en uitgebalanceerd groen kleurenpalet, dat niet alleen herkenbaar is maar ook naadloos aansluit bij het groene karakter van P3rsist. De zorgvuldig gekozen beelden voegen finesse en extra beleving toe aan het geheel. Bovendien zijn de foto’s van Harm en Maliyabo op maat gefotografeerd, waardoor ze dat heerlijke warme gevoel uitstralen dat zo kenmerkend is voor hen en de werkwijze en integriteit reflecteren.