SIVI

Rebranding

SIVI is een bedrijf in Utrecht Nederland en is gespecialiseerd in het digitaliseren van standaarden. Het optimaliseren van processen en uitwisselen van gegevens. Allemaal gericht op de digitale toekomst van nu.

Waarom heeft Sivi ons benaderd?


De uitstraling van SIVI mistte het digitale gevoel was niet uitgesproken genoeg. Het straalde niet de professionaliteit en innovatie het bedrijf voor staat.

Hoe hebben wij het aangepakt?


De materie van SIVI is even complex als boeiend. Het bevat een schat aan informatie en daarmee dus legio creatieve mogelijkheden voor en nieuwe frisse uitstraling. Goede verdieping was voor ons essentieel voor een succesvol verloop van deze opdracht. Na de essential workshop hebben we de 3 mooie beeldende corporate identity voorstellen gemaakt en aan SIVI gepresenteerd.

Wat was het resultaat?


Een dynamische identiteit die de toeschouwer meeneemt in het digitale proces. Elk grafisch element bevat grote hoekige pixels. Deze vormen worden in print-uitingen als mooie pastelkleurige vlakken gebruikt en in digitale uitingen komen de pixels zelfs tot leven. Alles draagt bij om het proces en de dynamiek van dit innovatieve bedrijf kracht bij te zetten. Het ontdoet zich hiermee van alle stoffigheid en ontstijgt de concurrentie. Speels, dynamisch met een beeldtaal waar je oneindig op verder kan borduren in toekomstige uitingen. Een feest om aan te mogen werken.