Geef je website extra attentiewaarde met een professionele logo animatie. Creëer beweging, dynamiek en beleving op je website waarmee je de aandacht van de bezoeker trekt en vasthoudt.

 

1. Trek de aandacht met een logo animatie

Met een logo animatie wordt de aandacht van de bezoeker een aantal seconden lang gefocust op jouw logo en pay-off. In plaats van zomaar ‘een afzender’ wordt jouw merk een sterke maar ook visuele herinnering. Bovendien is het een uitgelezen mogelijkheid de visie van je bedrijf uit te dragen.

 

2. Hou de bezoeker langer vast

Na het zien van een pakkende logo animatie zal er een positief gevoel blijven hangen bij de bezoeker. Dit gevoel zorgt ervoor dat men bereid is meer tijd te nemen op jouw website en door te klikken naar relevante informatie.

 

3. Genereer meer respons

Het is bewezen dat websites met beweging beter bezocht worden dan statische website. Bovendien zorgt het voor extra attentiewaarde en het geeft net dat stukje extra de beleving. Concluderend: de bezoeker voelt zich meer betrokken en zal eerder bereid zijn een aanvraag in te dienen of contact op te nemen.

 

4. Betrek de bezoeker in jouw verhaal

Een professioneel logo weerspiegelt de essentie van je bedrijf. Door het gebruik van beweging kan je, in korte tijd, de bedrijfsvisie overbrengen op je klanten. Gebruik bijvoorbeeld een korte, beknopte animatie voor op je homepage of pak tot slot maar eens goed uit met een complete introductiefilm op maat.

 

5. Breed toepasbaar

Niet alleen op websites doet een logo animatie zijn werk, echter ook op Social Media is het een super leuk item om te verspreiden. Denk anderzijds aan het gebruik in digitale presentaties of in advertenties voor extra attentiewaarde.

Meer weten over logo animaties? Klik hier

Auteur: Remco Hofman

Op zoek naar een boeiende logo animatie? Neem vandaag nog contact met me op! Met jarenlange ervaring in het ontwerpen van bewegende logo’s kan ik je helpen. Laten we ook linken op LinkedIn