Diensten

Webdesign

Websites zijn tegenwoordig een cruciaal marketingonderdeel van bedrijven. Met zoveel sites is het belangrijk dat je je blijft onderscheiden van de massa ..

Werkwijze

Deep ontwikkelt websites die staan als een huis. Met een gedegen structuur en een aantrekkelijke vormgeving waarin je doelgroep zich in kan herkennen. Bovendien nemen wij je het complete proces uit handen van A tot Z. Snel makkelijk en efficiënt.

Een professionele website in 5 heldere stappen:

Stap 1 – Bepalen van de structuur
Stap 2 – Maken van de designs
Stap 3 – Bouwen van de website
Stap 4 – Vullen van de website
Stap 5 – Support, hosting & onderhoud

Bepalen van de structuur

Stap 1

Als je een website maakt kan je dit maar beter direct goed doen. Het is daarom super belangrijk om in de beginfase meteen al goed na te denken over de structuur en navigatie. Dit doen wij door te beginnen met een Keyword Scan. Hiermee krijgen wij inzicht in het zoekgedrag van jullie doelgroep. Het is dé manier om een structuur op te zetten die perfect aansluit op jullie doelgroep. Structuur navigatie en de inhoudelijk pagina’s werken wij uit in schematische schetsen (wireframes) als startpunt voor de volgende fase.

Maken van de designs

Stap 2

Om een website te maken die perfect bij jullie past willen wij jullie tot in de kern leren kennen. Logo en kleuren zijn hierin belangrijk maar wij hebben veel meer nodig om ons goed te kunnen verdiepen. Waar staan jullie voor? Wat zijn jullie drijfveren? En wat willen jullie met de website bereiken? Om deze vragen te kunnen beantwoorden starten wij de creatieve fase met een (online) kennismaking en brainstormsessie.

Bouwen van de website

Stap 3

Als het design klaar is en alle pagina’s zijn uitgewerkt kan er worden gestart met het bouwen van de website. Denk hierbij aan: pagina’s aanmaken in WordPress, het vullen van de navigatie en het installeren van plug-Ins. WordPress geeft jullie de vrijheid de website zelf te vullen en uit te bouwen met nieuwe functionaliteiten.

Vullen van de website

Stap 4

Een professionele website valt of staat met het gebruik van de juiste content. Denk aan een beeld dat meteen de aandacht trekt of teksten die de bezoeker overhalen om verder te lezen of je in te schrijven voor een cursus. Wij denken graag met jullie mee de website qua content zo attractief mogelijk te maken. Wij zoeken de juiste beelden schrijven de juiste teksten en plaatsen dit op de relevante pagina’s. Als alles naar wens is zetten wij jullie website live.

Support, hosting & onderhoud

Stap 5

Als de website online staat zijn we nog niet klaar. Sterker nog, nu begint het pas. Om jullie website stabiel te laten draaien en probleemloos te kunnen onderhouden is een betrouwbare hosting partij enorm belangrijk. Onze technische mensen beschikken over de nodige specialistische kennis en bieden een hosting platform dat volledig is ingericht voor WordPress websites. Hierdoor garanderen wij hoge snelheden, goede beveiliging, een super snelle helpdesk en nog veel meer.

Meer weten over webdesign?

Neem dan nu contact op met Remco