Drimensa

Drimensa is leverancier van decoratief plaatmateriaal. De collectie bestaat uit de meest uiteenlopende soorten platen. Van sfeervol hout tot digitaal geprinte patronen of zelfs helemaal organisch zoals écht mos.


Concept

Het doel van deze website is mensen inspireren. Vooral architecten zijn op zoek naar spannende materialen om toe te passen in designs. Omdat 1 beeld meer zegt dan 1000 woorden hebben wij voor een concept gekozen dat grotendeels uit inspirerende beelden bestaat. Het laat de bezoeker lekker rond kijken om rustig ideeën op te doen.


Essentieel design
Ook in het webdesign voor Drimensa staat pure eenvoud centraal. Minder is meer. Een professionele lay-out die rust en vertrouwen uitstraalt.

Kleurgebruik

De website van Drimensa is een portfolio-website waarin de diensten en de producten worden gepresenteerd. Omdat het webdesign vooral uit beeld bestaat is het zaak dat kleur de beelden kracht bij zet. Er is daarom gekozen om met zwarte typografie te werken.

Conversie
Een professioneel, helder en aansprekend webdesign zorgt voor een grote conversie (bezoekers die contact opnemen of bestellen). Deep heeft er ook bij Drimensa voor gezorgd dat die conversie hoog is.

Full responsive
Het webdesign is compleet responsive. De lay-out past zich automatisch aan op uw mobiele telefoon of tablet.

Samenwerking
Dit project kwam tot stand door samenwerking met de vakmensen van Drimensa en Dutch Design Office.


KlantDrimensa Decoratief PlaatmateriaalDienstWebdesignJaar2017