10 logo’s waar we allemaal van kunnen leren

In de eerste instantie lijkt een logo alleen een herkenbaar plaatje maar een professioneel logo is meer. Er is goed over nagedacht en vertelt een uniek verhaal.


0 Comments16 Minutes

5 tips waarom je als startup een knallend logo moet maken

Als je een eigen bedrijf begint komt er van alles op je af waardoor er maar vaak maar weinig aandacht wordt besteed aan het maken van een goed logo. Zonde, want een logo is meer dan een plaatje, het is van essentieel belang voor jouw bedrijf.


0 Comments9 Minutes

5 voordelen van een logo animatie

Geef je website extra attentiewaarde met een professionele logo animatie. Creëer dynamiek en beleving op je website waarmee je de aandacht van de bezoeker trekt en vasthoudt.


0 Comments4 Minutes

Geen inspiratie? 7 handige tips om een creatieve blokkade te overwinnen.

Elke creatief krijgt tijdens het ontwerpen wel eens te maken met een creatieve blokkade. Wij geven je 7 handige tips om een je creatieve blokkade te overwinnen.


0 Comments10 Minutes

7 tips om aandacht te trekken op je website

Elke bedrijf met een professionele website weet dat het belangrijk is om veel bezoekers op je pagina te krijgen. Daarna is het de kunst bezoekers vast te houden zodat ze daadwerkelijk contact opnemen.


0 Comments6 Minutes

Zo test je een nieuw logo

Elke onderneming krijgt er vroeg of laat mee te maken: het laten ontwerpen van een nieuw logo. Een logo is echter de ultieme vertaling van de identiteit van uw bedrijf. Het is dan ook zaak om niet over één nacht ijs te gaan en een extra stap in te bouwen.


0 Comments12 Minutes