BNP Paribas

Rebranding

BNP Paribas Real Estate is de thuisbasis van al onze experts in zes business lines die de hele vastgoedcyclus bestrijken: Vastgoedontwikkeling, Transactie, Consulting, Waardering, Vastgoedbeheer en Beleggingsbeheer. BNP Paribas Real Estate behoort tot de BNP Paribas Groep, een wereldwijde naam in de bank- en financiële dienstverlening.

Waarom heeft BNP Paribas ons benaderd?


BNP brengt jaarlijks honderden brochures uit waarmee ze tegen andere vastgoed bedrijven pitchen voor de verkoop van vastgoed objecten die voor vele honderden miljoenen worden verkocht. Een pitch brochure is voor BNP dan ook een zeer belangrijk middel om grote opdrachten binnen te halen.

Hoe hebben wij het aangepakt?


Voor een grote corporate zoals BNP Paribas was het super belangrijk om ons als goed in te lezen in de internationale BNP Brand Bible. Je moet niet alleen doet wat er in staat maar je dient het als designer ook écht te begrijpen, alleen dan ben je in staat designs te maken die passen binnen het gedachtegoed van BNP.

Wat was het resultaat?


In een pitch-brochure draait het allemaal om verkoop en dus het overtuigen van de lezer. Dit hebben wij gedaan door het gebruik van prachtig beeldmateriaal waarin de lezer zich kan laten vervoeren en wegdromen. Heldere tabellen en statistieken die in één oogopslag de boodschap overbrengen. En.. duidelijk leesbare typografie waarin de informatie overzichtelijk voor de lezer wordt gepresenteerd.

Om het helemaal af te maken zijn de brochures voorzien van de typische BNP Paribas stijl met de herkenbare groene vlakken. Alle brochures die wij voor BNP in de loop der jaren hebben ontwikkelt hebben zich ruimschoots bewezen en terugbetaald. Bij elkaar waren ze goed voor 70% gewonnen pitches meer dan 500 miljoen aan real estate opdrachten. Kijk, daar doe je het voor