Avaxa

Brand Identity

Avaxa is een onafhankelijke boutique die zich volledig toelegt op debt advisory. Avaxa verzorgt de (her-) financiering van uw onderneming, ongeacht de fase waarin uw onderneming zich bevindt.

Waarom heeft Avaxa ons benaderd?


Bij een nieuw bedrijf hoort een unieke corporate uitstraling. Avaxa was op zoek naar een bureau om het complete branding traject te verzorgen. Van naam tot logo, corporate uitingen en de website.

Hoe hebben wij het aangepakt?


Debt Advisory is heel specifiek en het is dus erg belangrijk diep door te dringen in de kern. Wat is Debt Advisory precies? Wat is de kern van het product, welke diensten biedt Avaxa en wat maakt hen uniek in deze corporate business? Door gerichte vragen te stellen zijn we weer teruggegaan naar de kern.

Wat was het resultaat?


De kern van Avaxa draait altijd om een dalende lijn waarin bedrijven zich bevinden die overgaat in een stijgende positieve lijnen als resultaat van het proces. Dit hebben we treffend uitgebeeld in een logo waarin een up and down in een split second duidelijk worden. Zoals je kan zien wordt dit in de digitale versie van het logo nog eens extra benadrukt. Daarnaast hebben wij gekozen voor een zakelijk en ingetogen kleurenpallet. Resultaat: een strakke en professionele identity die vooral grote corporates zal aanspreken en overtuigen.