Diensten

Why workshop

Tijdens deze inspirerende workshop gaan we samen op zoek naar de kern van jouw bedrijf. Wat zijn je drijfveren? Wat is het bestaansrecht en waarom doe je wat je doet?

Lees meer

Naam ontwikkeling

Het aanmeten van een geschikte bedrijfsnaam is enorm belangrijk. Je doet dit maar één keer en de naam zal niet zo snel worden veranderd. Daarom is het van belang dat je nieuwe naam uitdrukt wie je bent en waar je voor staat. Het zorgt ervoor dat je bedrijf makkelijker te vinden is en dat je de juiste klanten aantrekt.

Lees meer

Logo design

Maak indruk en onderscheid je van de concurrentie met een tijdloos logo dat perfect aansluit bij je diepste merkwaarden en in één oogopslag laat zien wie je bent.

Lees meer

Huisstijl design

Laat zien wie je bent en zorg ervoor dat vooral klanten je visueel herkennen. De beste manier om dit te bereiken is het gebruik van een herkenbare consistente huisstijl.

Lees meer

Webdesign

Websites zijn tegenwoordig een cruciaal marketingonderdeel van bedrijven. Met zoveel sites is het belangrijk dat je je blijft onderscheiden van de massa.

Lees meer

Brand manual ontwikkelen

Een belangrijk onderdeel van het branding traject is het ontwikkelen van de Brand manual. Hierin staan de richtlijnen die houvast geven bij het gebruik en consistent doorvoeren van de huisstijl. Een handig document voor iedereen die met je merk gaat werken.

Lees meer

Content Marketing

Heb jij moeite om regelmatig contact te houden met je klanten, en zou je wel wat meer tijd willen hebben om te ondernemen? Ik kan je helpen met content marketing. Met maandelijks één uurtje contact help ik je top of mind te blijven bij je klanten.

Lees meer