Projecten

De Huidfactor

De Huidfactor is een sfeervolle professionele huidtherapiepraktijk in Elst. De praktijk is gespecialiseerd in huidtherapeutische zorg in verschillende huidaandoeningen. De Huidfactor werkt uitsluitend met gecertificeerde behandelaars om de kwaliteit van de behandelingen te waarborgen.

Bekijk case

Chilit

Chilit is een jong, gedreven IT-detacheringsbedrijf dat werkt met Java professionals die een vurige passie hebben voor vakmanschap. De naam Chilit is een samentrekking van de woorden ‘Chili’ en ‘IT’. Met een knipoog naar het high performance team van de Rabobank: The Hot Peppers, waar de oprichters deel van hebben uitgemaakt.

Bekijk case

Graymatter

Graymatter is Mark Gray. Mark heeft meer dan 20 jaar ervaring in de reclamewereld richt zich op copywriting storytelling en branding. Hij verkondigd het ‘nieuwe werken’ en gelooft in échte en oprechte communicatie. Kortom, een reclameman pure sang.

Bekijk case

Ronico

Ronico is een tulpen bedrijf in het noorden van Nederland. Het familiebedrijf, opgericht in 1939. Nu ruim 75 jaar later, is Ronico een van de meest toonaangevende tulpenproducenten ter wereld.

Bekijk case

SIVI

SIVI is een bedrijf in Utrecht Nederland en is gespecialiseerd in het digitaliseren van standaarden. Het optimaliseren van processen en uitwisselen van gegevens. Allemaal gericht op de digitale toekomst van nu.

Bekijk case

Avaxa

Avaxa is een onafhankelijke boutique die zich volledig toelegt op debt advisory. Avaxa verzorgt de (her-) financiering van uw onderneming, ongeacht de fase waarin uw onderneming zich bevindt.

Bekijk case

Duif International

Duif International importeert hardware voor bloemen, planten, interieur, tuin- en cadeauartikelen voor onder meer de detail- en groothandel. Opgericht in 1956 en uitgegroeid tot een succesvolle onderneming die wereldwijd importeert.

Bekijk case

BNP Paribas

BNP Paribas Real Estate is de thuisbasis van al onze experts in zes business lines die de hele vastgoedcyclus bestrijken: Vastgoedontwikkeling, Transactie, Consulting, Waardering, Vastgoedbeheer en Beleggingsbeheer. BNP Paribas Real Estate behoort tot de BNP Paribas Groep, een wereldwijde naam in de bank- en financiële dienstverlening.

Bekijk case